Mindset și Civilizație, o conferinţă marca WÖRWAG Pharma Romania

Wörwag Pharma Romania organizează în 23 iulie 2017, alături de  Inspires, conferința „Mindset și Civilizație”. Evenimentul  va avea loc în cadrul Școlii de Vară Neurodiab şi va fi moderat de către Dorin Dancu.

Şcoala de Vară Neurodiab 2017

Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab sprijină dezvoltarea profesională a tinerilor medici diabetologi și din specialități conexe, care au nevoie să învețe de la experți. De aceea membrii ei se preocupă în fiecare an de pregătirea continuă a specialiştilor şi organizează în fiecare an Şcoala de Vară Neurodiab .

Ediţia 2017  se adresează, ca în fiecare an  rezidenților și tinerilor specialiști în diabet și în arii medicale conexe, cum ar fi  Neurologie, Oftalmologie, Medicină internă, Endocrinologie, Cardiologie, Medicină de familie.

Pe parcursul acestor zile participanții vor lua contact cu profesioniști experimentați, lectori naționali și internaționali de renume și se vor implica în sesiuni științifice, demonstrații, prezentări de caz și ateliere practice, pregătite pentru a contribui la dezvoltarea practicii medicale în gestionarea neuropatiei diabetice.

- Articolul continua mai jos-

Cum problemele piciorului diabetic afectează puternic pacienţii cu diabet, Şcoala de vară de Podiatrie completează aspectele atinse în cadrul Neurodiab 2017, iar sloganul Neurodiab spune multe despre felul în care toţi cei implicaţi ştiu să colaboreze în beneficiul pacienţilor: „Să fii împreună e un început. Să rămâi împreună e un progres. Să munceşti împreună e un succes” şi vorbele îi aparţin lui Henry Ford.

Wörwag Inspiring Program

În cadrul Wörwag Inspiring Program, ziua de 23 iulie este destinată conferinţei WIP Junior „Mindset şi civilizaţie”.

Programul „Wörwag Inspiring Program”, derulat de Wörwag Pharma şi dedicat tinerilor medici specialişti în Diabetologie, Neurologie și Medicină de familie se află la cea de-a treia ediţie. În cadrul acestuia au fost oferite 80 de burse medicilor care au dorit să se înscrie la cursurile Şcolii de vară Neurodiab.

„Continuăm și în 2017 acest program care sprijină, în final, îmbunătățirea îngrijirii pacienților, pentru că dezvoltarea personală și a performanțelor profesionale ale medicilor se reflectă în calitatea actului medical și este, astfel, în beneficiul pacienților. Încurajăm tinerii medici din specialitățile vizate să se înscrie în acest program care îi va ajuta să exploateze aptitudini complementare menite să le maximizeze performanțele profesionale”, a declarat într-un comunicat dr. Norina Gâvan, General Manager Wörwag Pharma România.

„Wörwag Inspiring Program” este structurat pe două sesiuni de training – Comunicare și relaționare, respectiv Managementul timpului – priorități și eficiență– formate din noţiuni teoretice şi sesiuni interactive adaptate domeniului medical din România.

Cursurile sunt destinate medicilor care vor deprinde tehnici de identificare a  tipologiile de personalitate, ceea ce le va permite să îşi adapteze interacțiunea cu pacienții în funcţie de tipul de personalitate. Un alt subiect abordat este  poziţionarea corectă în relația cu pacientul, precum şi barierele de comunicare dintre medic şi pacient. Se vor adăuga noţiuni de prioritizare şi organizare a timpului, precum şi echilibrul dintre disponibilitatea pentru ceilalţi şi momentele de concentrare.

- Articolul continua mai jos-
„Mindset şi civilizaţie”
Dorin Dancu
Dorin Dancu

Moderatorul conferinţei, Dorin Dancu Experiență are o experienţă de 12 ani în management,  14 ani în training și consultanță şi peste 1700 zile de programe livrate. La acestea se adaugă peste 25.000 oameni instruiți, de la top management, până la nivel operațional, din peste 140 de organizații, precum şi programe cu peste 8000 de medici din diverse specialităţi, derulate în ultimii 12 ani.

Ariile sale de expertiză explică aceste performenţe:  Leadership,  Teamwork,  Inteligență emoțională,  Comunicare, influență, persuasiune,  Analiză tranzacțională,  Coaching,  Abilități de prezentare,  Train the Trainers,  Management School.

 Două modele fundamentale de înțelegere a lumii

Conferinţa va aborda următoarele teme:

Sunt optimismul și pesimismul trăsături strict individuale sau se pot ele extinde la nivelul civilizațiilor? Există vremuri bune și vremuri rele? Există locuri bune de locuit și locuri rele? Există astre bune și astre rele? La toate aceste întrebări, civilizația căreia îi aparținem are, de patru mii de ani, răspunsuri precise, confirmate până în ziua de azi. Le vor afla împreună cu participanţii la această conferinţă, unde aceştia  vor înțelege, în plus, de ce este Orientul Apropiat un spațiu vital pentru civilizația noastră.

Invitatul special al conferinţei este Ștefan Colceriu
Stefan Colceriu
Stefan Colceriu

Ștefan Colceriu este doctor în filologie clasică (greacă veche și latină), lector universitar și cercetător principal. A beneficiat de studii la universitățile din Leuven (2005), Fribourg (2006-2007), Leiden (2009) și Zürich (2011), fiind bursier al Confederației Elvețiene și al Colegiului „Noua Europă”, institut de studii avansate condus de prof. Andrei Pleșu. Pasionat de fenomenul corporatist în ansamblu, de la cele mai îndepărtate origini ale acestuia până astăzi, livrează cursul inedit de etică a corporațiilor, Corporetica, în calitate de trainer la Inspires. Learning Experience.

Este co-fondator al primului masterat neconfesional de Studii Religioase din cadrul Universității din București, unde a predat, în colaborare cu Universitatea din Leiden, Olanda, cursuri de istoria ideilor religioase, religie comparată și limbă greacă veche, vreme de cinci ani. Din 2013 a inițiat la Colegiul „Noua Europă” două focus-grupuri pentru studierea și cercetarea limbilor Bibliei (ebraică și coptă). A făcut parte din echipa de traducere și adnotare în limba română a Septuagintei (Vechiul Testament în greacă).

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari