Antrenorii Emilia Cotul şi Radu Conea au participat la Rimini Wellness 2017

În primele zile ale lunii iunie 268.120 de antrenori  din 80 de ţări s-au întâlnit la Rimini Wellness în cadrul unei convenţii internaţionale pentru antrenori, dar nu numai, din întreaga lume. Au fost invitaţi cei mai buni presenteri, care aduc acolo cele mai noi clase, antranamente, aparate. Au fost reprezentate aproape toate categoriile sportive, de la box la fitness, de la yoga, dance la masaj şi alte elemente de wellness, chiar aqua. Evident, standurile personalizate, businessul, cultura fizică şi planurile de viitor au fost alte câteva elemente care au definit această amplă manifestare.

IMG 3143 1280x960

 Clujeanca nostră Emilia Cotul, trainer cunoscut şi apreciat pentru studioul ei şi maniera personală, s-a alăturat şi ea împreună cu Radu Conea maratonului de evenimente care face din Rimini Wellness unul din cele mai îndrăgite puncte pe harta mondială de sport şi stare de bine, dacă ar fi să traducem cuvânt cu cuvânt acest Wellness.

IMG 3118 1280x960

- Articolul continua mai jos-

Prima participare a Emiliei Cotul la un eveniment de anvergură a fost FIBO 2010, desfăşurat în Germania. „Auzisem atunci de Rimini Wellness şi cum sunt de obicei foarte curioasă şi iubitoare de cursuri în acest domeniu, am dorit să ajung acolo şi am făcut-o cu sprijinul Worwag Pharma şi VAXICUM® SPORT.Urmează alte convenţii, alte work-shopuri, în iulie îmi voi lua licenţa de postură şi recuperare, iar în luna august voi ajunge în Germania, la un eveniment internaţional foarte mare, unde mă interesează partea de antrenamente personale şi nutriţie. Voi reveni la FIBO, tot la Berlin, în 2018. Dorinţa mea cea mare este să ajung la convenţia internaţională de la Los Angeles, pe care trebuie să o punctez cât de repede” a spus zâmbind, aşaş cum face mereu, Emilia Cotul.

IMG 3215 1280x960

Realitatea bate povestea, cum viaţa bate filmul

 Timp de patru zile, de la 9,30 dimineaţa şi până după orele 19,00 la cea  de-a 12-a ediţie  s-au desfăşurat  1960 sesiuni de  antrenamente specifice într-o incintă de vreo 20 de kilometri lungime, unde aveai neapărat nevoie de o hartă, pentru a putea străbate acel imperiu al mişcării pentru sănătate.

IMG 3274 Editate 960x1280

Cele peste 400 de firme dedicate wellnessului au contabilizat sute de întâlniri  dedicate secţiunii profesionale. Acestora li s-au adăugat cele 50 de cursuri şi certificări, în urma cărora toţi iubitorii de mişcare beneficiază de noutăţile cu care antrenorii se întorc.

- Articolul continua mai jos-

O asemenea desfăşurare de forţe implică şi o promovare pe măsură, asigurată de 430 de jurnalişti acreditaţi şi cele 142 de milioane de contacte media, ca să nu mai vorbim de 144,585 de impresii pe Instagram şi o acoperire de 1,4 milioane impresii post eveniment.

IMG 3275 Editate 1

Rimini Wellness- o convenţie de nota 10

„E foarte impresionat pentru noi, antrenorii că putem veni de acolo cu noutăţi, aflăm care e tendinţa până anul viitor. Pe mine ce m-a convins a fost ritmul cu care au venit organizatorii. Ei au clase, antrenamente, poţi să-ţi iei licenţa, ceea ce intenţionez şi eu să fac mai departe, pentru că nu există încă în România ceea ce fac ei acolo” ne-a mărturisit cu entuziasm Emilia Cotul.

IMG 3129 1280x960

 „ Rimini Wellness a fost pentru mine o experienţă mare, nu mă aşteptam să fie aşa copleşitor, ceea  ce văzusem în poze nu părea verosimil şi odată ajuns acolo te face să vrei mai mult. Toate cele patru zile în care am participat la clase mi-au dat o stare de emoţie, pentru că în momentul în care îţi place ceea ce faci, trăieşti fiecare clipă şi o faci altfel. Am avut chiar un mic accident la gleznă, dar acest lucru nu m-a oprit, pentru că cele patru zile au fost extraordinare şi era imposibil să stai deoparte, să şezi şi să-i vezi pe alţii muncind. Urmează recuperarea medicală, dar asta este viaţa! Am venit cu multe lucruri noi pe care vreau să le aplic şi aici.

-Articolul continua mai jos-

IMG 3122 1280x960

Asta e povestea Rimini, impresionant când vezi câţi oameni sunt pe aceeaşi stare cu tine, câţi oameni iubesc sportul şi se dedică totalmente muncii. Chiar dacă făceam, conform monitorizării personale, între 17 şi 22 de kilometri zilnic, în mişcare, nu părea mult şi în fiecare zi descopeream alt colţ, altă zonă în acea hală imensă, aşa că nu aveai cum să te plictiseşti, era practic, imposibil. Dacă ar mai fi ţinut două-trei zile, cred că era la fel. Peripeţiile au dat şi ele culoare, dar convenţia în sine merită nota maximă” a mai spus Emilia Cotul.

IMG 3284 Editate 1

Totul pentru wellness

Cursurile şi seminariile de care se ocupă Federaţia italiană de profil sunt o bună sursă de informaţie. Antrenorii care doreau să participe la acestea, aveau posibilitatea să o facă, evident contra cost, dar cum taxa de participare la convenţia Rimini Wellness este aproape simbolică, accesul la aceste cursuri nu mai era îngreunat din punct de vedere financiar. În plus, ele pot fi achitate şi la întoarcerea acasă.

Cum welness înseamnă nu doar mişcare, ci şi nutriţie, seminariile speciale dedicate alimentaţiei au fost extrem de apreciate. Această combinaţie de evenimente B2B şi B2C alături de nucleul celor trei elemente RIABILITEC, FOODWELL EXPO and RIMINISTEEL fac din Rimini Wellness un lider şi o platformă de diseminare a celor mai noi tendinţe, un catalizator al inovaţiei pentru antrenori din toate colţurile lumii.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari