Un SeEns pentru sănătatea noastră -Congrese de Neurochirurgie la Cluj-Napoca

Societatea Sud-Est Europeană de Neurochirurgie şi Societatea Română de profil se reunesc în cadrul celui de-al 3-lea Congres care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 14-16 septembrie 2017. Evenimentul se va desfăşura în conjuncţie cu cel de-a 43-lea Congres al Societăţii Române de Neurochirurgie. Cu o zi înainte de startul acestui prestigios şi longeviv eveniment, în 13 septebrie se organizează al 22-lea curs de Neirochirurgie în limba franceză.

Teme la Congresele de Neurochirurgie

Printre temele care vor fi abordate se regăsesc probleme legate de cercetarea, aspecte vasculare ale Neurochirurgiei, tumorile coloanei vertebrale şi ale măduvei spinării. Cum să tratezi traumele concomitente la nivel cranian şi al măduvei spinării este o altă întrebare la care vor răspunde specialiştii. DE asemenea, vor fi dezbătute aspecte ale educaţiei în Neorochirurgie, mai ales vârsta la care aceasta poate fi începută.

Au răspuns invitaţiei de a vorbi în cadrul evenimentelor nu mai puţin de 95 de personalităţi ale lumii medicale europene, printre care îi regăsim pe  Adrian Bălașa, Ioan-Ștefan Florian şi Radu-Mircea Gorgan.

Southeast Europe Neurosurgical Society Nursing Section Symposium- medicină la nivel înalt

Simpozionul  de Nursing al Societăţii Sud-Est Europene de Neurochirurgie va avea loc la Cluj-Napoca în 15 septembrie 2017.

- Articolul continua mai jos-masca medicala

Tema principală a simpozionului este cuprinsă în întrebarea  Neurosurgery Nursing – Quo vadis?

Vor încerca să răspundă reprezentanţi de seamă ai lumii medicale europene.

Comitetul de organizare al simpozionului  este format din: Carmen Hotea, Romania, Andreea Jucan, Romania, Biljana Kurtović, Croatia, Vesna Svirčević, Croatia, Žana Đurić, Serbia.

Orice eveniment care se respectă are un comitet ştiinţific, iar de această dată este vorba despre Agripina Tohanean, Romania, Cecilija Rotim, Croatia, Martina Kolačko, Croatia şi Mirsada Čustović, Bosnia and Herzegovina.

Educarea medicală continuă

Pentru educarea medicală continuă, al al 3-lea Congres al Societăţii Sud-Est Europene de Neurochirurgie şi cel de-al 43-lea Congres al Societăţii Române de Neurochirurgie vor fi creditate cu puncte CME de către Colegiul Medicilor din România.

Organizatorii evenimentului sunt Societatea Sud-Est Europeană de Neurochirurgie, Societatea Română de Neurochirurgie, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca şi Fundaţia Transylvania Leaders.

Video recomandat

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Picioarele umflate – trei leacuri naturiste din bătrâni

Picioarele umflate sunt nu doar inestetice, ci și dureroase. Membrele inferioare sunt predispuse la umflături şi inflamaţii, deoarece sunt organele care trebuie să suporte...

LIPSA DE FIER ÎN ORGANISM – ce boli provoacă și ce alimente o combat

Lipsa de fier în organism (sau carența de fier) poate genera boli grave cum ar fi anemia feripiva. Când nivelul fierului din organism scade...

Febra albă la copii – când apare și ce poți face ca să scapi de ea

Ai auzit vorbindu-se despre febra albă sau febra roșie? Vine sezonul rece, iar odată cu acesta se întețesc cazurile de viroze și răceli în...

Pietrele la rinichi – cum le poți elimina printr-o metodă naturistă

Pietre la rinichi tratament naturist - Nu de puține ori v-ați dorit să aflați care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru o boală...

Bronşita cronică tabagică – Cauze, simptome, tratament

Bronşita cronică tabagică este o boală destul de frecventă în rândul populației prin faptul ca tot mai mulți tineri fumează, aceasta manifestându-se nu imediat,...