Adio, dureri la Centrul de Tratament HC KINETIC!

Cum să scăpăm de durerile de fiecare zi ori de durerile în urma accidentărilor? Am încercat să aflăm  ce dureri pot fi înlăturate la Centrul de Tratament HC KINETIC.

La o simplă privire pe stradă constatăm posturi greşite ale coloanei vertebrale, oameni şchiopătând sau văietându-se de durere. În sport, fie el de agrement sau performanţă, accidentările sunt obişnuite şi necesită intervenţia celor specializaţi. Centrul de Tratament HC KINETIC este o astfel de echipă cu specialişti din domeniul sănătăţii, care sunt pregătiţi să îşi pună la dispoziţie cunoştinţele, oferind servicii la standarde moderne.

Aici sunt tratate traumatisme sportive, dureri de cap şi vertij, dureri de spate, de gât, de umăr, cot, antebraţ, mână, şold, genunchi, gleznă. De asemenea, aici este locul unde sunt tratate deficienţele fizice ale coloanei vertebrale.

Fiziokinetotearpie, Osteopatie, Psihologie, Yumeiho, Nutriţie şi Reumatologie sunt cabinetele care asigură tratamente şi la birou ori la domiciliu. În plus, Reflexoterapia, care este tot mai apreciată.

HC KINETIC – Promoţia lunii iunie

Cei de la HC KINETIC au pregătit  o promoție luna aceasta, care constă într-o evaluare posturală cu GPS600 gratuită pentru copii + 20% discount la abonamentul de 10 ședințe de kinetoterapie. GPS este o metodă de evaluare neinvazivă.

- Articolul continua mai jos-
În plus  10 ședințe de fiziokinetoterapie  pentru 1adult şi 1copil vor  putea fi achiziţionate pentru 650 lei.

Ce este Osteopatia?

Osteopatia este o terapie medicală care interesează întreg organismul, ea nu se concentrează doar pe problema locală (durerea, disconfortul local) ci folosește tehnici de manipulare manuală pentru a echilibra toate sistemele organismului și pentru a reda starea de bine. Tehnicile din osteopatie cuprind: mobilizare și manipulare osteo-articulară, presiune tactilă adâncă și întinderi ale țesuturilor moi și osteo-articulare.

 HC KINETIC diagnostichează numeroase probleme

Numeroase afecţiuni pot fi diagnosticate aici:  picior plat, picior scobit sau val; genunchi flexum sau recurbatum; asimetria centurilor scapulare şi/ sau pelvice; hiperlordoza şi/sau hipercifoza; scolioza, cifoscolioza; dispoziţia asimetrică a ţesuturilor adipoase şi a ţesuturilor moi; circulaţia venoasă şi limfatică defectuoasă.

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari