Simpozionul Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2017

La Cluj Napoca se va desfășura cea de a 7-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2017 ”Research in Dentistry – Quo Vadis –  Cercetarea în Medicina dentară- Quo vadis?” în perioada 7-8 aprilie 2017.

Simpozionul internațional Napoca Biodent, organizat de Facultatea de Medicină dentară a UMF  Cluj-Napoca, a devenit un eveniment științific de tradiție. Evenimentul va reuni experienţa ştiinţifică a cercetătorilor din domenii variate, orientate spre studiul proprietăților, metodelor de investigație și indicațiilor biomaterialelor în medicina dentară.
Simpozionul promovează educaţia, cercetarea fundamentală și clinică, precum și aplicațiile clinice în domeniul practicii stomatologice a celor mai noi materiale şi tehnologii.

Programul, susținut de invitați din țară și strănătate, de cercetători și clinicieni, cadre didactice și doctoranzi, va include conferinţe, comunicări orale, prezentări poster şi simpozioane de firmă. Și-au anunțat participarea prof. dr. Maria del Mar Perez şi  asist. dr. Răzvan Ghinea (Univ. Granada, Spania), prof. Lucien Reclaru (Elveţia), prof. Jean-Francois Lasserre, Jean-Francois Peli și assoc. prof. Dominique Oriez (Bordeaux, Franţa), precum și personalități ale medicinii dentare și cercetării românești.

 

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari