Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Regele Mihai I să doneze sânge

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti vă invită joi, 14 iunie 2018, la evenimentul care marchează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Anul acesta, evenimentul are ca temă solidaritatea umană şi pentru asta le mulţumim persoanelor care vin constant să doneze şi care îi încurajează şi pe alţii să salveze vieţi. De asemenea, dorim să subliniem necesitatea donării de sânge, constant, tot timpul anului.

Doar în Capitală, sunt 60 de spitale de stat şi private, dintre care 14 de urgenţă. Lunar, cererea de sânge este de trei ori mai mare decât cantitatea care poate fi oferită.

Joi, 14 iunie, în Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău), intrarea Charles de Gaulle, între 08:30 şi 13:30, Centrul Mobil de Donare îi aşteaptă pe toţi donatorii.

- Articolul continua mai jos-

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi Centrul de Transfuzii Sanguine Bucureşti sunt parteneri în campania de informare „N-avem sânge”, iar donatorii fideli primesc bilete la spectacolele şi piesele de teatru desfăşurate în instituţiile de cultură din subordinea Primăriei Capitalei.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari