Acibadem este mai aproape de clujeni. Deschiderea oficială a biroului din Cluj-Napoca

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc deschiderea oficială a biroului Acıbadem din Cluj-Napoca – reprezentanța oficială a grupului Acıbadem și un spațiu menit să îi ajute pe clujenii cu probleme de sănătate să obțină tratamente de top în Turcia – a fost inaugurat printr-un eveniment desfășurat la Muzeul de Artă din oraș.

În prezența a aproximativ 35 de invitați, printre care s-au numărat consulul onorific al Turciei, Vasile Vita, membri ai lumii medicale clujene și reprezentanți ai conducerii spitalului, Ilyas Benveniste, directorul de relații internaționale, a prezentat, pe scurt, activitatea grupului Acıbadem. Cu un impresionant număr de 5 milioane de pacienți în 2017, grupul reunește, sub aceeași umbrelă, o universitate recunoscută internațional, laboratoare performante (de anatomo-patologie, genetică și celule stem), servicii de asistență mobilă (pre- și post-spitalizare) și servicii adiacente, precum management de proiect,  catering sau curățenie.

Pacienții pot apela la oricare dintre centrele de excelență Acıbadem: 11 centre oncologice (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 16 centre de cardiologie (cardiologie pediatrică, pentru adulți și chirurgie cardiacă), 13 centre pentru fertilizarea in vitro (infertilitate-IVF), 10 centre de transplant (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 9 centre pentru tratamentul coloanei vertebrale, 1 centru de medicină sportivă, acreditat de FIFA, și 6 centre de chirurgie robotică – se numără toate printre centrele acreditate internațional, datorită tehnologiei avansate din dotare și a experienței medicilor.

Într-o dezvoltare continuă, din 1991, grupul Acıbadem a devenit una dintre instituțiile cele mai importante din Turcia, în domeniul serviciilor medicale private, iar din 2012 s-a extins la nivel global, în parteneriat cu IHH Healthcare Berhad, unul dintre cele mai mari grupuri din Orientul îndepărtat. Alcătuit din 21 de spitale și 16 centre medicale, grupul Acıbadem a devenit  astfel parte din al doilea lanț de servicii de sănătate din lume, sub auspiciile acordului cu IHH Healthcare Berhard. În Europa, grupul este prezent, cu spitale și clinici, în Macedonia, Bulgaria și Olanda. În plus, are birouri de informare și puncte de lucru în peste 20 de țări.

- Articolul continua mai jos-

Punctul de lucru din Cluj-Napoca este al treilea din România, după birourile din București și Constanța. Acesta funcționează de câteva luni și deja există pacienți care s-au tratat cu succes la clinicile Acıbadem. De asemenea, datorită centrului Acıbadem de medicină sportivă, fotbaliști ai echipei locale, CFR Cluj, și-au putut continua cariera, în ciuda accidentărilor grave. De asemenea, zborurile directe Cluj Istanbul facilitează accesul rapid la servicii medicale performante. Pacienții internaționali, precum și aparținătorii acestora, beneficiază de o gamă largă de servicii medicale, care include atât consultații, proceduri de diagnostic, asigurare, convenții pentru cazare și călătorie sau servicii de traducere.

„Prin această deschidere oficială, dorim să venim mai aproape, atât de pacienții din zona de nord-vest a României, cât și de comunitatea medicală din Cluj-Napoca. În fond, cu toții lucrăm înspre același obiectiv — sănătatea pacienților care ne calcă pragul”, a declarat Liliana Aldanmaz, directorul reprezentanței locale Acıbadem.

Prin intermediul reprezentanței din Cluj-Napoca (str. Regele Ferdinand, nr. 30), cei cu diverse probleme de sănătate pot primi evaluări ale dosarelor medicale sau pot solicita o a doua opinie medicală, prin sistemul de consultații la distanță.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari