Grupul ACIBADEM așteaptă pacienții români și la Cluj

Vești bune pentru românii din Ardeal care au nevoie de sfaturi, recomandări și tratamente medicale de ultimă generație: grupul de spitale și clinici Acibadem, unul dintre cele mai performante din Turcia și din lume, lansează un punct de lucru la Cluj.

Centru medical universitar de prestigiu, Clujul este unul dintre orașele unde s-a investit și se investește foarte mult în toate domeniile, iar sănătatea este unul dintre cele mai de interes, având în vedere incidența tot mai crescută a cancerului, bolilor cardiovasculare și a obezității. În același timp, există și o preocupare tot mai mare a persoanelor active pentru menținerea stării de sănătate, prin sport și dietă echilibrată. În aceste condiții, grupul Acibadem oferă românilor posibilitatea de a accesa cele mai performante tehnologii, experiența celor mai buni medici și condițiile cele mai bune de îngrijire și recuperare prin cel mai nou healthpoint de la Cluj.

Ce servicii oferă grupul Acibadem prin punctul de lucru de la Cluj?

Alături de birourile de la București și Constanța, cel de la Cluj pune la dispoziția tuturor persoanelor cu diverse probleme de sănătate posibilitatea de a primi evaluări gratuite din partea experților de top ai Acibadem care vin periodic în România. Programul acestora este anunțat din timp pe site-ul nostru și pe Facebook, astfel încât persoanele interesate se pot programa la o evaluare. De asemenea, pacienții care au deja dosare medicale pot solicita o a doua opinie medicală, atât prin intermediul serviciului la distanță, cât și în momentul întâlnirii cu medicii noștri. Specialiștii turci ai clinicilor Acibadem care vin în România sunt somități medicale, cu experiență vastă în specialitatea lor. O parte dintre aceștia sunt profesori la școli de medicină și au la activ o cazuistică impresionantă. Pe lângă experiența lor deosebită, medicii din clinicile Acibadem au acces la echipamente și tehnologii de vârf cum sunt PET CT, Gamma Knife ICON sau Robotul Da Vinci, tehnici de diagnosticare și tratament cu performanțe maxime pe care le folosesc pentru a crește rata de vindecare a multor afecțiuni grave.

Cine se poate adresa clinicilor Acibadem prin intermediul biroului de la Cluj?

Prin punctul de lucru de la Cluj, grupul de spitale și clinici Acibadem oferă românilor posibilitatea de a accesa tratamente de ultimă generație pentru diverse afecțiuni precum cancerul, atât la copii cât și la adulți, bolile cardiovasculare sau cele ortopedice. De asemenea, sunt așteptați la o evaluare pacienții care au nevoie de intervenții complexe din neurochirurgie, ginecologie sau urologie. Recuperarea după accidente sportive și fertilizarea in vitro sunt alte două domenii de vârf unde performează clinicile grupului Acibadem. De asemenea, pacienții care se adresează punctului de lucru de la Cluj pot solicita o a doua opinie medicală, un check up complet sau o scanarea completă prin RMN, servicii de top ale clinicilor Acibadem.

- Articolul continua mai jos-

Cum puteți ajunge să fiți evaluați de medicii Acibadem?

Pentru a ajunge să fiți consultați de un expert Acibadem, vă recomandăm să accesați pagina noastră de Facebook și site-ul nostru pentru a vedea calendarul evaluărilor din România. De asemenea, puteți solicita o evaluare pe email [email protected]. sau la telefon 0264 701 754. Adresa noastră este: Strada Regele Ferdinand 30, lângă magazinul Central .

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari