Cursuri gratuite pentru admiterea la UMF Iaşi

Cadre didactice de la Facultatea de Bioinginerie Medicală şi Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” oferă cursuri de pregătire gratuite în vederea concursului de admitere 2018.

Facultatea de Bioinginerie Medicală: Sesiuni de pregătire la biologie şi matematică

Astfel, Facultatea de Bioinginerie Medicală oferă pregătire gratuită la disciplinele Biologie (Anatomia şi fiziologia omului, clasa a XI) şi Matematică (Algebră şi analiză matematică), pentru specializările Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare.

„Îi aşteptăm pe liceeni să păşească cu încredere în Amfiteatrele Facultăţii de Bioinginerie Medicală, să-şi consolideze cunoştinţele, să descopere problemele şi provocările unei etape incitante din viaţa lor, în care profesorii le sunt prieteni şi parteneri de dialog. Programul propus îi vizează pe candidaţii care au curajul să-şi ia viaţa în mâƒini cu puterea unui bioinginer, a celor care doresc să descopere universul fascinant al fiziokinetoterapiei si recuperarii medicale”, a punctat prof. univ.dr. Anca Galaction, decanul Facultăţii de Bioinginerie Medicală.

- Articolul continua mai jos-

Programul întâƒlnirilor este următorul:
– Matematică – în fiecare miercuri, începâƒnd cu ora 16.00, în sala 3.2
– Biologie – în fiecare joi, începâƒnd cu ora 16.00, în sala 1.6

Există posibilitatea modificării intervalelor orare, în funcţie de opţiunile cursanţilor. Cei interesaţi se pot înscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]

Facultatea de Farmacie: Sesiuni de pregătire la chimie organică şi biologie vegetală

La Facultatea de Farmacie, cursurile sunt organizate în perioada februarie-iunie 2018, la disciplinele de Chimie organică şi Biologie vegetală.

„Dorim să venim în sprijinul tinerilor care vor să îmbrăţişeze nobila profesie de farmacist şi s-au hotărât să participe la concursul de admitere. Cursurile vor avea un caracter interactiv, propunându-ne ca împreună cu candidaţii să aprofundăm aspectele mai dificile din materia de concurs, punând în acelaşi timp un accent deosebit pe aplicaţii. În acest fel, tinerii vor lua contact şi cu atmosfera academică care să-i motiveze în plus pentru a urma studiile universitare. Îi aşteptăm cu mult drag şi le dorim succes”, a declarat prof. univ. dr. Lenuţa Profire, decanul Facultăţii de Farmacie din cadrul UMF Iaşi.

Cursurile se vor defăşura în intervalul orar 9:00 – 13:00, în Amfiteatrul „Marţian Cotrău”. Candidaţii interesaţi se pot înscrie prin accesarea formularului disponibil online la adresa: https://goo.gl/forms/twJ74v7pSiTJe8s93

- Articolul continua mai jos-

Pentru lunile februarie şi martie, cursurile se vor desfăşura după următorul program:
Februarie 2018

Chimie organică : 24.02.2018
Martie 2018

Chimie organică : 03.03.2018, 10.03.2018, 24.03.2018, 31.03.2018

Biologie vegetală : 17.03.2018

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari