41 de maternităţi din România echipate cu pătuţuri şi lenjerii de către Crucea Roşie Română

Crucea Roşie Română, Procter&Gamble şi PROFI au echipat 41 de maternităţi de stat din România cu peste 80 de pătuţuri noi şi 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuţilor confortul de care au nevoie în primele zile de viaţă. Donaţia face parte din campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut’.

‘Maternitatea este locul în care cei mici iau contact pentru prima dată cu mediul extern, fiind un spaţiu esenţial atât pentru starea lor de bine, cât şi a mamelor. Astfel, într-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta iniţiativă să transformăm mai multe secţii de nou-născuţi din ţară într-un loc mai bine echipat, care răspunde nevoilor acestora. Ne bucurăm să fim alături de o iniţiativă atât de frumoasă, care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exerciţiu de solidaritate.’ a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

Campania s-a desfăşurat în perioada iunie – septembrie 2017 în magazinele PROFI. Beneficiind de forţa brandurilor Ariel, Lenor şi Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vânzărilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante în campanie a fost direcţionată către această cauză. Identificarea nevoilor imediate existente în cadrul maternităţilor de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roşii Române iar distribuţia materialelor a demarat în decembrie.

Această acţiune este cea mai bună dovadă că atunci când branduri puternice, ONG-uri şi retaileri se unesc, pot avea un impact pozitiv în comunităţi şi pot fi o forţă dedicată binelui, o forţă pentru creştere. P&G, PROFI şi Crucea Roşie Română şi-au propus prin acest proiect să ofere nou-născuţilor confortul necesar pentru a le face venirea pe lume cât mai frumoasă.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari