Spitalul Militar „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, la ceas de Sărbătoare

Spitalul Militar de Urgenţă ‘Dr. Alexandru Augustin’ Sibiu, unitate cu bogată tradiţie în existenţa oraşului nostru, îşi continuă munca de asistenţă medicală, dar şi activităţile sociale în perioada Sărbătorilor şi a sfârşitului de an.

Au fost efectuate o serie de lucrări de curăţenie şi igienizare, toaletare a arborilor din parcul spitalului, pe lângă finalizarea proiectului de consolidare a clădirii principale. O parte din cabinetele din Ambulatoriul de Specialitate au fost renovate, iar lucrările de instalare şi punere în funcţiune a noului computer tomograf se apropie de sfârşit.

În data de 17 decembrie, un grup de membri ai Asociaţiei ‘Cheile Burgului’ Sibiu a oferit pacienţilor internaţi pachete cu produse de patiserie. Acestea au fost apreciate de către persoanele aflate pe patul de suferinţă, cărora le-au adus un zâmbet pe faţă acum, în apropierea Crăciunului.

Miercuri, 19 decembrie, în Sala de Conferinţe a spitalului, proaspăt renovată şi dotată cu un sistem modern audio-video, Moş Crăciun a adus cadouri copiilor personalului medical si administrativ. Un grup de colindători conduşi de Pr. Papară Dan, a fost întâmpinat de către Comandantul Spitalului Militar Sibiu, Col. medic Dr. Dan Chelcea şi a susţinut un concert în faţa angajaţilor spitalului şi a familiilor acestora.

- Articolul continua mai jos-

În prezent spitalul trece printr-un amplu proces de modernizare, demarat în primăvara anului 2014. S-a efectuat consolidarea pavilionului principal, în paralel cu lucrări de recompartimentare şi îmbunătăţire a condiţiilor hoteliere din saloane. De asemenea, a fost instalat un lift care deserveşte spitalul.

Întregul personal al Spitalului doreşte să transmită un mesaj de Sărbători Fericite, An Nou plin de împliniri, şi să asigure cetăţenii Sibiului că îşi vor îndeplini misiunea de furnizare a asistenţei medicale de specialitate în cele mai bune condiţii posibile, a declarat responsabilul cu activitatea de informare şi relaţii publice, Locotenent Colonel medic Dr. Ioan-Adrian Popenţiu.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari