Wörwag Pharma lansează în România vitamina B12 ANKERMANN

După rezultatele excelente obținute în Germania și alte țări europene, Wörwag Pharma aduce în România vitamina B12 ANKERMANN .

Componentă importantă în producerea de globule roşii, implicată în sintetizarea ADN-ului şi protectoare a celulelor hepatice, vitamina B 12 poate fi asimilată din alimente de origine animală, precum şi din cereale integrale, polen, propolis, spirulină, drojdie inactivă etc. Atunci când sura alimentară nu se dovedeşte suficientă sau organismul nu este capabil să hrănească celulele, deşi prezenţa vitaminei B12 este relevată în analizele d elaborator, suplimentele alimentare vin să completeze necesarul pentru buna funcţionare a organismului.

B12 Vital este un supliment alimentar cu vitamina B12 sub forma de metilcobalamină. Dintre cele patru forme existente ale vitaminei B12 – denumite și cobalamine – metilcobalamina reprezintă forma bioactivă a vitaminei B12. Fiecare cutie de B12 Vital conține 50 de comprimate.

Care sunt simptomele deficienţei de vitamina B12?

Cele mai des manifestate simptome ale deficitului de vitamina B12 sunt senzația de oboseală fără cauze evidente, scăderea capacității de concentrare, amorțeală, scăderea calității somnului, dificultate la mers.

- Articolul continua mai jos-

Pe cine afectează deficienţa vitaminei B12?

Deficiența de vitamina B12 poate afecta persoanele tinere și vârstnicii deopotrivă. Studiile recente arată că aproximativ 1/4 din femeile tinere, respectiv 1/3 din persoanele de peste 65 de ani își aduc un aport scăzut de vitamina B12 din alimentație.

Care sunt beneficiile pe care  vitamina B12 le aduce organismului?

Aportul  adecvat de vitamina B12 este absolut necesar unei funcționări normale a sistemului nervos.  Ea este esenţială şi în menținerea sănătății psihice, ajutând la reducerea oboselii și extenuării.
Consumul regulat de B12 Vital poate contribui semnificativ la asigurarea necesarului dumneavoastră de vitamina B12 pe termen lung.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari