Dezbateri academice interactive la Congresul Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară

Congresul Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV 2017) este programat, pentru anul 2017, în perioada 19-22 octombrie, la Hotel Sport din Poiana Brașov.

La eveniment sunt așteptați nu mai puțin de 400 de participanți, iar pe parcusul celor patru zile vor fi susținute în paralel, în trei săli, peste 100 de prezentări de 47 de specialiști români și din străinătate, în cadrul unui program științific care promovează abordarea multidisciplinară.

“Toate specialitățile implicate în tratamentul bolnavului cu afecțiuni cardiovasculare, de la chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară, cardiologie, flebologie, cardiologie intervențională, anestezie și terapie intensivă, până la boli infecțioase se vor întâlni în cadrul dezbaterilor academice interactive la SRCCV 2017, oferind o vedere de 360 de grade asupra problematicii afecțiunilor cardiovasculare. SRCCV 2017, prin sesiunile plenare și prin workshop-uri, se axează pe ultimele noutăți ale chirurgiei minim invazive, cum ar fi implantul valvelor trans-cateter (TAVI) sau repararea endoscopică a anevrismului de aortă (TEVAR)”, precizează organizatorii evenimentului.

Succesul unei intervenții chirurgicale se datorează și implicării și profesionalismului cadrelor medii, iar SRCCV 2017 găzduiește cea de-a 9-a ediție a Simpozionului Asistenților de Chirurgie Cardiovasculară, ATI și Circulație Extracorporeală, sprijinind dezvoltarea profesională a acestei categorii a profesiilor medicale.

- Articolul continua mai jos-

Medicii cu vârsta sub pragul maxim de 35 de ani, primi autori ai celor mai bune lucrări de tip e-Poster vor fi premiați de Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară, care continuă astfel tradiția anilor precedenți și încurajează noile generații de medici aflați la începutul carierei.

Congresul SRCCV 2017 este însoțit de o expoziție medicală specializată la care participă 18 companii medicale care expun cele mai noi echipamente și tehnologii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖

Articole recomandate

Recomandari